Suroviny
| 4 ks | 
                                                             | 
                                                    
| 120 g | 
                                                             | 
                                                    
| 120 g | 
                                                             | 
                                                    
| Plnka: | |
| 1/2 L | 
                                                             | 
                                                    
| 3 - 4 PL (na zahustenie) | 
                                                             | 
                                                    
| 250 g | 
                                                             | 
                                                    
| 120 g | 
                                                             | 
                                                    
| 1 ks | 
                                                             | 
                                                    
| Ovocie: | |
| 1,5 ks | 
                                                             | 
                                                    
| 3 - 4 ks | 
                                                             | 
                                                    
| 
                                                             | 
                                                    |
Postup
- 
                                                    1
                                                    
cesto-z bielkov vyšľaháme sneh,pridáme cukor a opäť šlaháme.postupne pridáme žltky a múku.vylejeme na vymasteny a pomučeny plech
- 2
 Plnka-v časti mlieka zozmiešame muku a pridáme do ostatneho mlieka v ktorom je vanilkovy cukor a uvarime na husty puding.nechame vychladnut.Heru si vymiesame s cukrom a pridame do vychladnuteho pudingu.
- 3
 pripravime si formu na srnči chrbat.upecene cesto rozdelime na 3 casti.prva cast bude taka velka aby vyplnila dno formy a trocha vycnievala.druha bude o nieco mensia a tretia bude taka siroka ako forma. Formu si vystlieme papierom.dame najvacsiu cast cesta.dame troska plnky do stredu dame banany a po bokoch cucoriedky.dame zase trocha plnky.dalsie cesto,trocha plnky,kivi prerezanu na poly.zarovname plnkou. a dame posledne cesto.kolacik si zatazime a dame do chladu.po vyklopeni polejeme cokoladou
Tipy na recepty z Varechy
Tipy na články z Varechy
 - 2
 






 


Diskusia k receptu