6
porcií
porcií
30 minút
príprava
príprava
10 minút
na 160 °C
na 160 °C
Postup
-
1
Zo všetkých prísad spracujeme cesto a necháme asi hodinu odpočinúť na chladnom mieste. Potom cesto pretlačíme mäsovým mlynčekom s nasadenou ozdobnou formičkou a formujeme do tvarov venčeka. Časť cesta môžeme prifarbiť lyžičkou kakaa a máme zasa iný druh pečiva.
- 2
Poukladáme na slabo vymastený plech a v teplej rúre upečieme. Upečené venčeky posypeme práškovým cukrom zmiešaným s vanilkovým cukrom.
- 3
Najlepšie je pečivo nechať asi týždeň odležať.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu