Foto: alexdidi
Keď bol môj prvý vnuk ešte malý, nebol veľký jedák, tak sme vymýšľali kadečo na spestrenie, aby to zjedol. Tak vznikla aj omeletka-palacinka na Zobraziť celý popisKeď bol môj prvý vnuk ešte malý, nebol veľký jedák, tak sme vymýšľali kadečo na spestrenie, aby to zjedol. Tak vznikla aj omeletka-palacinka na raňajky, keďže palacinky a kečup mal rád. Odvtedy, už je to pár rôčkov, sú to dodnes jeho obľúbené raňajky. Začínali sme s omeletkou z jedného vajíčka, dnes sú to už štyri. Na obrázku je omeletka už druhého vnúčika, ktorý podľa vzoru svojho veľkého brata ju tiež miluje. Aj takto sa môže stať to najjednoduchšie jedlo tým najobľúbenejším.....
porcia
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Na panvicu si dáme trochu oleja, zohrejeme a vlejeme rozšľahané vajíčka so soľou.Z oboch strán upečieme omeletu.
- 2
Pripravujeme za prítomnosti našich detí (vnukov),veď potrebujeme ich pomoc pri umeleckom dotváraní obľúbeného jedla. Na omeletku teda kečupom vytvoríme pavučinku a stočíme ako palacinku.
- 2
Diskusia k receptu