Foto: stefanm
Omáčka vhodná k rôznym druhom pokrmov z mäsa alebo zeleniny ktorú si uvaríte za 5 (slovom päť) minút a jej chuť vo vás zanecháva Zobraziť celý popisOmáčka vhodná k rôznym druhom pokrmov z mäsa alebo zeleniny ktorú si uvaríte za 5 (slovom päť) minút a jej chuť vo vás zanecháva pocit príjemnej , sladko-tŕpkej chuti počas celej etapy Le Tour De France . Neváhajte , uložte do svojej kuchárskej knihy - vyskúšajte a potom chváľte . Ale rýchlo , lebo ríbezle už končia !!!
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Do vriaceho sirupu (ja som použil domáci , žíhľavový ročník 2012) rozriedeného vodou dáme na chvíľku povariť očistené a umyté ríbezle (mal som biele) , zahustíme solamylom rozmiešaným v troche studenej vody , prevaríme , dochutíme cukrom a podávame .
- 2
Podával som k fašírke plnenej vajcom so zemiakmi a ...
- 3
... zapijal chladeným pivom . Je vhodná aj k vypražánému karfiolu alebo grilovanej cukete a pod .
- 2
no ako ty-omáčku k mäsu..to som ešte neskúsila...možno..raz..nájdem odvahu na novú chuť..