Foto: egreska
Postup
-
1
Cukor a citrodeko poriadne rozmiešame vo vode.Pridame ľad,nakrajaný citron alebo limetku a ozdobíme mätou..
Cukor a citrodeko poriadne rozmiešame vo vode.Pridame ľad,nakrajaný citron alebo limetku a ozdobíme mätou..
Vyskúšam teda aj s citrodekom.
ale mám pocit, že ste sa všetci pomýlili - "ako robí egreška" by malo byť, nie ja....:)))
stefanm - co je "kolienko"? My sme včera večer boli v Mošoni na halászlé - v "kolienkovej" restaurácii. Robia tam kolienka na všetky spôsoby...oslovilo ma chrumkavé kolienko na štipľavej fazuli...:), takže ke´d si ho niekedy dám, napíšem, aké bolo.... ja som dnes zasa mala chuť na kvasinkové čapované...taký dobrý Hoegarden...!
hanina - aj ja tlčiem mätu - ale taká mäta, cukor, citrón a tequilla...:)!
Inak, v nedeľu idem robiť jedni špecialitku - tak potom pridám na varechu...ak sa zadarí....:))