Foto: zuzananoskova
Milujem "raw" dezerty :-)
4
porcie
porcie
15-20 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Datle zmixujeme s kokosom a môžeme pridať aj orechy. Vo všeobecnosti dávam tento pomer 1:1:0,5 (datle-kokos-orechy). Ale odskúšajte si. Cesto aj ručne premiesim a potom ním "vysteliem" tartaletkové formičky. Tieto majú priemer 12,5cm a kúpila som ich v Tchibe.
- 2
Avokádo zmixujte nahladko s kakaom a podľa chuti doslaďte s agáve. Kokosový olej rozpustený pridať môžete i nemusíte. S olejom je plnka po zatuhnutí taká "krémovejšia" či ako by som to nazvala. Naozaj použite kvalitné kakao, je to cítiť ;-)
- 3
Koláčik si dozdobte podľa svojej fantázie, nechajte odstáť (napr.cez noc v chladničke) a môžete podávať.
- 4
Dobrú chuť :-)
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu