Nepečený dezert

zuzananoskova - fotkazuzananoskova, 27. apríla 2014

Milujem "raw" dezerty :-)

4
porcie
15-20 minút
príprava

Suroviny

 bez kôstok




Postup

  1. 1

    Datle zmixujeme s kokosom a môžeme pridať aj orechy. Vo všeobecnosti dávam tento pomer 1:1:0,5 (datle-kokos-orechy). Ale odskúšajte si. Cesto aj ručne premiesim a potom ním "vysteliem" tartaletkové formičky. Tieto majú priemer 12,5cm a kúpila som ich v Tchibe.

  2. 2

    Avokádo zmixujte nahladko s kakaom a podľa chuti doslaďte s agáve. Kokosový olej rozpustený pridať môžete i nemusíte. S olejom je plnka po zatuhnutí taká "krémovejšia" či ako by som to nazvala. Naozaj použite kvalitné kakao, je to cítiť ;-)

  3. 3

    Koláčik si dozdobte podľa svojej fantázie, nechajte odstáť (napr.cez noc v chladničke) a môžete podávať.

  4. 4

    Dobrú chuť :-)

    Nepečený dezert - obrázok 4

Diskusia k receptu

vrbovcjanka
Presne tieto tartaletky mam aj ja, su perfektne. Nie vsak take perfektne jak tento tvoj recept :-) Vyzera to nadherne, urcite niekedy vyskusam :-) Trosku mi chybaju mnozstva jednotlivych surovin, hlavne co sa tyka toho kakaoveho kremu, ale nejak si hadam poradim :-)
zuzananoskova
@vrbovcjanka : na uvedené 4 formičky je potrebné: 300g ďatlí, 22 PL kokosu. Na krém: 2 zrelé avokáda, 10 PL kakaa, 7 PL kokosového oleja a 10 PL agáve. Verím, že bude chutiť :-)
monniee
Nádhera. Výzor, zloženie,..proste úžasný recept :)
danda3
Zuzka, nádhera, milujem Tvoje recepty.♥
nelajsia
ukladám do KK,, určite vyskúšam, raw je o kreativite....ja som zatiaľ neurobila rovnakú....fandím RAW...:-)




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia