Foto: ekuricova
Klasická nepečená smotanová torta, len výsledný efekt je pastvou pre detské oči. Prvýkrát som ju robila pred tromi rokmi a priznám sa, že som ju Zobraziť celý popisKlasická nepečená smotanová torta, len výsledný efekt je pastvou pre detské oči. Prvýkrát som ju robila pred tromi rokmi a priznám sa, že som ju "odniekadiaľ odkukala". Ale na inšpiráciu nám ostatným to predsa nevadí.
Postup
-
1
Smotanu rozmiešame s cukrom. Na dno okrúhlej misy vložíme mikroténový sáčok alebo celofán, rozložíme plátky kiwi, plnku, piškóty, opäť plnku, prípadne ovocie atď.
- 2
necháme stuhnúť. Dozdobíme: hlava korytnačky je z ošúpaného jablka, oči z černíc, jazyk zo šupky z jablka. Nohy sú takisto z jablka.
- 3
Deti budú mať obrovskú radosť. Je to jednoduché a rýchle.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu