Foto: elmelpel
Robievam nepečenú roládu len s piškótmi, ale raz večer mi napadlo pridať aj ďalšie ingrediencie, inšpirovala ma talianska mlska ku káve.
porcií
príprava
Postup
-
1
Piškóty si rozdrvíme vo väčšej miske, polejeme troškou rumu a pridáme hrozienka....
-
2
postupne pridáme mandle...
-
3
pridáme ovsené vločky a musli zmes s ovocím, strúhaný kokos
-
4
Heru si roztopíme v mikrovlnke (cca 30s)
-
5
do roztopenej Hery dáme cukor a kakao, rozšľahané vajíčko a všetko spolu vymiešame
-
6
postupne vmiešame do pripravenej piškótovo-ovseno-musli zmesi a premiešame
-
7
zmes dáme na potravinársku fóliu a vytvarujeme roládu
-
8
ja ešte balím do alobalu, aby bola v bezpečí pred votrelcami, ktorí náhodne otvoria chladničku :) dáme do chladničky, najlepšie na noc
-
9
po vychladení rozbalíme a nakrájame
-
10
dobrú chuť :)
Diskusia k receptu