Foto: simonidesq
Túto tortu robím veľmi často pretože je rýchla a chutná. Najčastejšie ju robím v lete a hodia sa tam všetky druhy ovocia.
20 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Formu vyplníme piškótami a dáme na ne ovocie. (Môžme piškóty aj trochu "oprskať" šťavou z ovocia - budú viac šťavnaté). Medzitým si otvoríme pochúťkové smotany a do každej dáme jeden vanilkový cukor.
- 2
Jednu pochúťkovú smotanu vylejeme na piškóty a zarovnáme. Znova dáme piškóty a opakujeme to isté.
- 3
Na konci tortu posypeme kakaom a dáme do chladničky. (najlepšie cez noc) Dobrú chuť! :)
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Taketo nepecene rada robi aj moja dcerka.Su velmi chutne.Ked tam chces nahodit nejaku zmenu a ked smiem poradit, tak si do dvoch kusov smotany mozes primiesat kakao a praskovy cukor podla chuti.Budes mat v torte dva druhy kremu.Tvoja torta je plna ovocia musela chutit skvelo.
Sikovna si, raz bude s teba velka kucharka.