Foto: snezienka11
Tento recept je úplne skvelý. Dostala som ho od kamarátky asi pred 4 rokmi. Keďže som nemala žiaden darček pre moju babku k meninám, Zobraziť celý popisTento recept je úplne skvelý. Dostala som ho od kamarátky asi pred 4 rokmi. Keďže som nemala žiaden darček pre moju babku k meninám, rozhodla som urobiť práve tento zákusok. I keď mal svoju premiéru, každému chutilo. Ak neveríte, tak vyskúšajte! ;)
príprava
Postup
-
1
Prichystame si smotany na šľahanie, ktoré vyšľaháme spolu so stuzovacmi. :)
-
2
Ďalej si prichystame kyslé smotany, pribinacky a vanilinove cukre. Tie tiež spolu vyšľaháme.
-
3
Zmes so šľahačkou a túto druhu zmes spolu zmiešame (už nemusíme slahat). :)
-
4
Tie gramáže, ktoré hore uvádzam sú na veľký plech. Ja robím polovičnú dávku,tak som si zvolila takúto dozu (je to praktickejšie pri prenasani). Postupne môžme vrstvit pás BeBe keksov,krém, BeBe, krém,... až po minutie krému a keksov.
-
5
Pozor! Musíme si nechať na posledný pás dostatočne veľa keksov,pretože tie sa budú namáčať v čokoládovej poleve. Zákusok odložíme na cca 2 hodiny do chladu (aj dlhšie, aby sa BeBe dobre nasiakli). Dobrú chuť! Do krému môžete pridať kúsky jahôd,malín,...:)
Diskusia k receptu