ne-Sacherova torta

3sandra3 - fotka3sandra3, 27. apríla 2011

Recept z roku 1994, ktorý som dnes našla, ešte som ho nikdy nerobila, ale chystám sa.

15-20 minút
na 170 el.rúra °C

Suroviny

150 g
150 g
6 ks
150 g
150 g
 -hustý




Postup

  1. 1

    Čokoládu mierne pokvapkáme vodou a necháme pomaly rozpúšťať nad parou. Potom ju vymiešame s maslom, žĺtkami a prášk. cukrom. Do zmesi pridáme vyšľahaný tuhý sneh z bielkov a múku. Zmes nalejeme do tortovej formy, v ktorej máme papier na pečenie a upečieme.

  2. 2

    Vychladnutý korpus obrátime, hladkú stranu potrieme džemom a polejeme čokoládovou polevou.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia