Nátierka Wellington

redakcia - fotkaredakcia, 4. januára 2010
20 minút
príprava

Suroviny

200 g
200 g
50 g
200 g




Postup

  1. 1

    Jablká ošúpeme, nastrúhame nahrubo a pokvapkáme citrónovou šťavou, aby nezhnedli. Ananás necháme odkvapkať a nakrájame ho nadrobno. Orechy olúpeme a nasekáme na drobné kúsky.

  2. 2

    Pripravené suroviny zmiešame v miske, pridáme k nim majonézu, dochutíme soľou a premiešame. Nátierku natierame na plátky bieleho chleba a zdobíme listom šalátu, kúskom broskyne alebo pomaranča.

  3. 3

    Nátierku ihneď podávame.

Diskusia k receptu

Vymazať
zemo
Tak pre toto prehral Napi u Waterloo? Vitamíny a nenasýtené kyseliny im Frantíkom chýbali, a Angláni aj s ich Welingtonom ich mali už plné zuby a radšej sa pustili do boja :o)




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia