Námorníkov biftek

Autor receptu: roiboos

Námorníkov biftek v kombinácii s hriankami osvieži ráno, prebudí žalúdok a príjemne naladí na celé doobedie. :-))

15 minút
príprava

Suroviny

Postup

  1. Tuniaka v oleji (aj s olejom) zmiešame s maslom. Kto má rád väčšie kúsky masla, nepretláča veľmi vidličkou. Kto menšie - pretláča vášnivejšie. :-))
  2. Pridáme chilli. Zamiešame.
  3. Pridáme horčicu a maggi. Dobre premiešame.
  4. A napokon kečup. Zmes premiešame.
  5. Biftek je lepší, keď si trošičku postojí (nemusí to byť v chlade). Chute sa lepšie skombinujú, vyznejú v každom súste. Výsledok je delikatesa. :-)) Najlepšie na hriankach. Ráno na raňajky, na olovrant, či večeru. Dobrú chuť!