Námorníkov biftek
Autor receptu: roiboos
Námorníkov biftek v kombinácii s hriankami osvieži ráno, prebudí žalúdok a príjemne naladí na celé doobedie. :-))
Postup
- Tuniaka v oleji (aj s olejom) zmiešame s maslom. Kto má rád väčšie kúsky masla, nepretláča veľmi vidličkou. Kto menšie - pretláča vášnivejšie. :-))
- Pridáme chilli. Zamiešame.
- Pridáme horčicu a maggi. Dobre premiešame.
- A napokon kečup. Zmes premiešame.
- Biftek je lepší, keď si trošičku postojí (nemusí to byť v chlade). Chute sa lepšie skombinujú, vyznejú v každom súste. Výsledok je delikatesa. :-)) Najlepšie na hriankach. Ráno na raňajky, na olovrant, či večeru.
Dobrú chuť!