Najlepšia ale naozaj naj bublanina

mata2101 - fotkamata2101, 25. júla 2015
Najlepšia ale naozaj naj bublanina
Foto: mata2101

Recept neviem odiaľ mám ale našla som ho v zošite kam som si písala recepty v puberte tak iste od nejakej kamoškinej mamy :-)

35
porcií
30 minút
príprava
25 minút
na 170 °C

Suroviny

5 ks
250 g
250 g
2 ks
1 - 2 dl vlažné
300 g
1 ks
podľa chuti rôzne

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Plech vymazať a vysypať múkou. Vajíčka oddeliť na bielka a žĺtka. Z bielok ušľaháme tuhý sneh.

  2. 2

    Žĺtka, maslo, cukor a vanilk. cukor ušľaháme do peny. Potom pomaly po troške pridávame múku zmiešanú s PdP a následne mlieko. Odstavíme od mixéra a ručne opatrne vmiešame bielkový sneh. Cesto potom vylejeme na pripravený plech. Dáme naň ovocie. (Top sú čerešne) Pečieme v mierne predhriatej rúre na 170 st. asi tak 20-25 minút do zlatova. Po upečení pocukrujeme prášk.cukrom necháme vychladnúť a papáme.

    Najlepšia ale naozaj naj bublanina - obrázok 2

Diskusia k receptu

8 komentárov k receptu

Pridaj komentár k receptu: