Najlepšia ale naozaj naj bublanina
Autor receptu: mata2101
Recept neviem odiaľ mám ale našla som ho v zošite kam som si písala recepty v puberte
tak iste od nejakej kamoškinej mamy :-)
35 porcií |
30 minút príprava |
25 minút na 170 °C |
Postup
- Plech vymazať a vysypať múkou. Vajíčka oddeliť na bielka a žĺtka. Z bielok ušľaháme tuhý sneh.
- Žĺtka, maslo, cukor a vanilk. cukor ušľaháme do peny. Potom pomaly po troške pridávame múku zmiešanú s PdP a následne mlieko. Odstavíme od mixéra a ručne opatrne vmiešame bielkový sneh. Cesto potom vylejeme na pripravený plech. Dáme naň ovocie. (Top sú čerešne) Pečieme v mierne predhriatej rúre na 170 st. asi tak 20-25 minút do zlatova. Po upečení pocukrujeme prášk.cukrom necháme vychladnúť a papáme.