Tento recept pripravujeme zásadne iba na Vianoce, i keď je to tak neskutočne dobré jedlo, že by si zaslúžilo byť pripravované každý deň, ale Zobraziť celý popisTento recept pripravujeme zásadne iba na Vianoce, i keď je to tak neskutočne dobré jedlo, že by si zaslúžilo byť pripravované každý deň, ale potom by asi stratilo svoje čaro :-)
porcie
príprava
Postup
-
1
Jemne naklepané rezne upražíme z oboch strán na polke masla a poukladáme do jénskej misy.
- 2
Do výpeku pridáme zvyšné maslo, pomarančový džús, nadrobno nasekanú dužinu, cukor, horčicu, podravku a za stáleho miešania privedieme do varu.
- 3
V troche pomarančového džúsu rozmiešame maizenu a zahustíme omáčku.
- 4
Mäso prelejeme omáčkou a ozdobíme plátkami pomaranča. Podávame s hranolkami.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu