Morčacie plátky plnené syrom a šunkou zrolované a vyprážané.
porcií
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Morčacie prsia som umyla, osušila.
-
2
Nakrájala som ich na plátky, vyklepala, osolila a okorenila.
-
3
Na každý plát morčaciny som položila plátok syra a šunky.
-
4
Pred rolovaním som syr so šunkou preložila na polovicu a potom stočila spolu všetko.
-
5
Všetky som zrolovala.
-
6
Namáčala najprv do vajca, potom do múky a znova do vajca až napokon do strúhanky.
-
7
Všetky rolky sú obalané.
-
8
Vyprážala som v hlbšej rajnici, aby sa prepiekli.
-
9
Hotové rolky som ukladala na kuchynský papier.
-
10
Uvarila som si zemiaky a pripravila uhorkovo-paradajkový šalát a hotové jedlo uložila na taniere. Cordon bleu som priečne prekrojila. Prajem vám dobrú chuť.
Zaujímavé video z archívu TV Varecha
ahoj Pitrs, mozno to nie su neprajnici, iba vyjadruju svoj nazor, ktory moze byt odlisny od toho tvojho :-) ja som nehodnotila, zvyknem hodnotit len ak sa mi nieco paci, ale mna by od takehoto taniera odradil ten prezdobeny styling, pri ktorom by som musela triedit jedle a menej jedle sucasti, ked forma vitazi nad obsahom :-) ale kazdy podla seba, pre mna je rozhodujuca chut a prirodzena vizaz jedla na taniera, nepotrebujem ohurovat stravnikov :-) krasny den
Čo je na tom tanieri nejedlé?
Veľmi pekne a chutne pripravené jedlo.
☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ♡
@Lilith66
Kto chce psa biť, palicu si vždy nájde.
Ja ho robím ako rezeň nie ani ako roládu a ani ako závitok.
Veľmi si mi pomohla,že si mi toto menu pripomenula.
Pridávam foto. Veru sme si pochutili.
dufam len ze @redakcia vie koho. Robis tu zbytocne, ale uplne zbytocne rozruch. V kazdej druhej restauracii na Slovensku sa na jedalnom listku uvadza: " Cordon Bleu z telacieho, morcacieho, bravcoveho alebo kuracieho mäsa". Prosim Ta zober si to ako svoje zivotne poslanie. Zaluj vsetky tieto restauracie, ktore si dovolili ponukat CORDON BLEU inak ako v telacej podobe. A mas roky a roky co robit. Budes tak zamestnana, ze nebudes mat cas sem na nasu Varechu pridavat svoje primitivne a priblble komentare.