Morčacie cordon bleu fotorecept

izabella929 - fotkaizabella929, 10. septembra 2016

Morčacie plátky plnené syrom a šunkou zrolované a vyprážané.

5
porcií
15 minút
príprava
20 minút
tepelná úprava

Suroviny

1 ks
200 g
200 g
podľa chuti
2 ks
Príloha:

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Morčacie prsia som umyla, osušila.

    Morčacie cordon bleu (fotorecept) - obrázok 1
  2. 2

    Nakrájala som ich na plátky, vyklepala, osolila a okorenila.

    Morčacie cordon bleu (fotorecept) - obrázok 2
  3. 3

    Na každý plát morčaciny som položila plátok syra a šunky.

    Morčacie cordon bleu (fotorecept) - obrázok 3
  4. 4

    Pred rolovaním som syr so šunkou preložila na polovicu a potom stočila spolu všetko.

    Morčacie cordon bleu (fotorecept) - obrázok 4
  5. 5

    Všetky som zrolovala.

    Morčacie cordon bleu (fotorecept) - obrázok 5
  6. 6

    Namáčala najprv do vajca, potom do múky a znova do vajca až napokon do strúhanky.

    Morčacie cordon bleu (fotorecept) - obrázok 6
  7. 7

    Všetky rolky sú obalané.

    Morčacie cordon bleu (fotorecept) - obrázok 7
  8. 8

    Vyprážala som v hlbšej rajnici, aby sa prepiekli.

    Morčacie cordon bleu (fotorecept) - obrázok 8
  9. 9

    Hotové rolky som ukladala na kuchynský papier.

    Morčacie cordon bleu (fotorecept) - obrázok 9
  10. 10

    Uvarila som si zemiaky a pripravila uhorkovo-paradajkový šalát a hotové jedlo uložila na taniere. Cordon bleu som priečne prekrojila. Prajem vám dobrú chuť.

    Morčacie cordon bleu (fotorecept) - obrázok 10

Diskusia k receptu

22 komentárov k receptu
@Patroveckypitrs (10.9.2016 14:36)

ahoj Pitrs, mozno to nie su neprajnici, iba vyjadruju svoj nazor, ktory moze byt odlisny od toho tvojho :-) ja som nehodnotila, zvyknem hodnotit len ak sa mi nieco paci, ale mna by od takehoto taniera odradil ten prezdobeny styling, pri ktorom by som musela triedit jedle a menej jedle sucasti, ked forma vitazi nad obsahom :-) ale kazdy podla seba, pre mna je rozhodujuca chut a prirodzena vizaz jedla na taniera, nepotrebujem ohurovat stravnikov :-) krasny den
Jednoduché, chutné a v tvém podání, milá Izi, krásně naservírované jídlo! Pro mě je kombinace maso, sýr velmi chutná kombinace. Vysmážané nejím často, ale jednou za čas si ráda pochutnám. Krásná práce Izi! Přeji krásnou neděli!
Pripomenula si mi chutný obed.Keďže som mala mať sviatočnejší deň,rozhodla som sa urobiť toto menu.Už som ho veru dávno nerobila.
Ja ho robím ako rezeň nie ani ako roládu a ani ako závitok.
Veľmi si mi pomohla,že si mi toto menu pripomenula.
Pridávam foto. Veru sme si pochutili.


Veľmi pekne vám všetkým ďakujem za milé komentáre.-) Kritiku uznávam keď je na mieste..toľko k tomu..)Chcem sa poďakovať @tatranka , tebe za vyskúšanie receptu.Si úžasná priateľka, ktorej ďakujem za to, že som tu do teraz vydržala.-)Hra farieb na tanieri je nám obom blízka. Už som tu písala viac krát, že moje fotky mi odcudzia rôzne reštaurácie a lákajú na farebné taniere svojich klientov.Neprekáža mi to som rada, že sa páčia aj iným.-) Prekrásnu nedeľu plnú slniečka v srdiečkach vám prajem.-)
@Zelka12345 premudrela, zaregistrovana 13.5.2017 ako vedlajsi Nick niekoho...
dufam len ze @redakcia vie koho. Robis tu zbytocne, ale uplne zbytocne rozruch. V kazdej druhej restauracii na Slovensku sa na jedalnom listku uvadza: " Cordon Bleu z telacieho, morcacieho, bravcoveho alebo kuracieho mäsa". Prosim Ta zober si to ako svoje zivotne poslanie. Zaluj vsetky tieto restauracie, ktore si dovolili ponukat CORDON BLEU inak ako v telacej podobe. A mas roky a roky co robit. Budes tak zamestnana, ze nebudes mat cas sem na nasu Varechu pridavat svoje primitivne a priblble komentare.

Pridaj komentár k receptu: