Foto: izabella929
Morčacie plátky plnené syrom a šunkou zrolované a vyprážané.
5
porcií
porcií
15 minút
príprava
príprava
20 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Morčacie prsia som umyla, osušila.
-
2
Nakrájala som ich na plátky, vyklepala, osolila a okorenila.
-
3
Na každý plát morčaciny som položila plátok syra a šunky.
-
4
Pred rolovaním som syr so šunkou preložila na polovicu a potom stočila spolu všetko.
-
5
Všetky som zrolovala.
-
6
Namáčala najprv do vajca, potom do múky a znova do vajca až napokon do strúhanky.
-
7
Všetky rolky sú obalané.
-
8
Vyprážala som v hlbšej rajnici, aby sa prepiekli.
-
9
Hotové rolky som ukladala na kuchynský papier.
-
10
Uvarila som si zemiaky a pripravila uhorkovo-paradajkový šalát a hotové jedlo uložila na taniere. Cordon bleu som priečne prekrojila. Prajem vám dobrú chuť.
ahoj Pitrs, mozno to nie su neprajnici, iba vyjadruju svoj nazor, ktory moze byt odlisny od toho tvojho :-) ja som nehodnotila, zvyknem hodnotit len ak sa mi nieco paci, ale mna by od takehoto taniera odradil ten prezdobeny styling, pri ktorom by som musela triedit jedle a menej jedle sucasti, ked forma vitazi nad obsahom :-) ale kazdy podla seba, pre mna je rozhodujuca chut a prirodzena vizaz jedla na taniera, nepotrebujem ohurovat stravnikov :-) krasny den
Čo je na tom tanieri nejedlé?
Veľmi pekne a chutne pripravené jedlo.
☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ♡
@Lilith66
Kto chce psa biť, palicu si vždy nájde.
Ja ho robím ako rezeň nie ani ako roládu a ani ako závitok.
Veľmi si mi pomohla,že si mi toto menu pripomenula.
Pridávam foto. Veru sme si pochutili.
dufam len ze @redakcia vie koho. Robis tu zbytocne, ale uplne zbytocne rozruch. V kazdej druhej restauracii na Slovensku sa na jedalnom listku uvadza: " Cordon Bleu z telacieho, morcacieho, bravcoveho alebo kuracieho mäsa". Prosim Ta zober si to ako svoje zivotne poslanie. Zaluj vsetky tieto restauracie, ktore si dovolili ponukat CORDON BLEU inak ako v telacej podobe. A mas roky a roky co robit. Budes tak zamestnana, ze nebudes mat cas sem na nasu Varechu pridavat svoje primitivne a priblble komentare.