Morčacie cordon bleu (fotorecept)
Autor receptu: izabella929
Morčacie plátky plnené syrom a šunkou zrolované a vyprážané.
5 porcií |
15 minút príprava |
20 minút tepelná úprava |
Postup
- Morčacie prsia som umyla, osušila.
- Nakrájala som ich na plátky, vyklepala, osolila a okorenila.
- Na každý plát morčaciny som položila plátok syra a šunky.
- Pred rolovaním som syr so šunkou preložila na polovicu a potom stočila spolu všetko.
- Všetky som zrolovala.
- Namáčala najprv do vajca, potom do múky a znova do vajca až napokon do strúhanky.
- Všetky rolky sú obalané.
- Vyprážala som v hlbšej rajnici, aby sa prepiekli.
- Hotové rolky som ukladala na kuchynský papier.
- Uvarila som si zemiaky a pripravila uhorkovo-paradajkový šalát a hotové jedlo uložila na taniere. Cordon bleu som priečne prekrojila. Prajem vám dobrú chuť.