Morčacie cordon bleu (fotorecept)

Autor receptu: izabella929

Morčacie plátky plnené syrom a šunkou zrolované a vyprážané.

5
porcií
15 minút
príprava
20 minút
tepelná úprava

Postup

  1. Morčacie prsia som umyla, osušila.
  2. Nakrájala som ich na plátky, vyklepala, osolila a okorenila.
  3. Na každý plát morčaciny som položila plátok syra a šunky.
  4. Pred rolovaním som syr so šunkou preložila na polovicu a potom stočila spolu všetko.
  5. Všetky som zrolovala.
  6. Namáčala najprv do vajca, potom do múky a znova do vajca až napokon do strúhanky.
  7. Všetky rolky sú obalané.
  8. Vyprážala som v hlbšej rajnici, aby sa prepiekli.
  9. Hotové rolky som ukladala na kuchynský papier.
  10. Uvarila som si zemiaky a pripravila uhorkovo-paradajkový šalát a hotové jedlo uložila na taniere. Cordon bleu som priečne prekrojila. Prajem vám dobrú chuť.