Foto: dadecova
dnešný obed u nás doma :)
10 minút minút
príprava
príprava
1 hodina minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Mäso umyjeme, nakrájame na kocky. Očistíme cibuľu, (paradajku ked že neznášam tie šupky, tú zvyknem na plamienku zo šporáka opiecť ale fakt že len chvíľku ľahko zíde šupka) nakrájame.
- 2
Do hrnca dáme olej, cibuľu. Osolíme, dáme mäso, ked sa zatiahne odhadom dáme čierne korenie a červenú papriku. Podusím a pridám paradajku a pastu. Dusila som to asi jednu hodinu. ( keby že sa pridajú zemiaky a voda určite by s toho bol fajn guláš ) Príloha u nás doma boli pučené zemiaky s maslom . Brú chuť :)
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu