Morčací paprikáš

dadecova - fotkadadecova, 22. júna 2012
Morčací paprikáš
Foto: dadecova

dnešný obed u nás doma :)

10 minút minút
príprava
1 hodina minút
tepelná úprava

Suroviny

 vykostené
1
1




Postup

  1. 1

    Mäso umyjeme, nakrájame na kocky. Očistíme cibuľu, (paradajku ked že neznášam tie šupky, tú zvyknem na plamienku zo šporáka opiecť ale fakt že len chvíľku ľahko zíde šupka) nakrájame.

  2. 2

    Do hrnca dáme olej, cibuľu. Osolíme, dáme mäso, ked sa zatiahne odhadom dáme čierne korenie a červenú papriku. Podusím a pridám paradajku a pastu. Dusila som to asi jednu hodinu. ( keby že sa pridajú zemiaky a voda určite by s toho bol fajn guláš ) Príloha u nás doma boli pučené zemiaky s maslom . Brú chuť :)

Diskusia k receptu

emafany
To by som si dala .Už aj pridávam do kuchárskej knihy.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia