Medová kačica

petra5 - bez fotkypetra5, 22. septembra 2012

Oblúbi si ho každý!

Suroviny

1  menšia (najlepšie čínska)
Zálievka:
3  lyžice
3  lyžice
3  lyžice
1/2  lyžičky

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Kačicu potrieme zálievkou, ktorú pripravíme zmiešaním všetkých surovín, podlejeme trochou horúcej vody a v predohriatej trúbe pečieme.Po chvíli pečenia teplotu znížime a zvolna dopekáme do mäkka.často sa potiera zálievkou podlievame vodou a prelievame vypečenou šťavou.

  2. 2

    Upečenú kačicu naporcujeme na menšie kúsky,prelejeme vypečenou šťavou a podávame s dusenou ryžou a tenkými plátkami čerstvej uhorky. Dobrú chuť :)

Recept je zaradený do kategórií:
Kačacie mäso, Čínska kuchyňa, Hlavné jedlá, Obed, Večera

Diskusia k receptu


Zatiaľ 2 komentáre
hmmmm... tak by som si dala... uložené... je to niečo iné ako klasika s kapustou a knedľou... nehovorím, že by som to neľúbila, ale zmena je život....
:-))