Mascarponová pena

ruzova - fotkaruzova, 2. januára 2016
Mascarponová pena
Foto: ruzova
10 minút
príprava

Suroviny

250 ml
250 g
150 g
1 ks




Postup

  1. 1

    Na pare roztopíme čokoládu, ja som kúpila Milku, dáme vychladiť, medzitým si vyšľaháme šľahačku a postupne zamiešavame Marcarpone. Ja som použila ten téglik z Tesca. Môže, ale nemusí sa pridať stužovač, ja som nedávala a nakoniec do zmesi zamiešame aj čokoládu. Naservírujeme do pohárov, na vrch posypeme škoricou a zrnkami z granátového jablka a dáme pred podávaním cca hodinu - dve do chladničky. Iná mňamka.


Diskusia k receptu

zinnajdha
... pre nás nad 100 rokov je recept ideálny aj preto, že príprava netrvá dlho.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia