Marhuľovo–marcipánové guľky v čokoláde
Anamária Wurster–Nagy
šéfcukrárka Castel Mierovo Pension & Restaurant v Mierove, 14. decembra 2021
šéfcukrárka Castel Mierovo Pension & Restaurant v Mierove, 14. decembra 2021
Foto: marcipánové guľky, marcipán, guľky
25 ks
porcií
porcií
30 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
V robote rozdrvíme marcipán a marhule, pridáme likér. Z hmoty vyformujeme malé guľky, ktoré dáme na chvíľu do chladničky.
- 2
Vychladené guľky namočíme do roztopenej čokolády a posypeme nasekanými nasucho opražených orieškami.
Tiež nepečené guľky:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu