Margotkové rezy

vincinni2 - bez fotkyvincinni2, 3. marca 2013

Od známych

15 min minút
príprava

Suroviny

250 g
500 g
1 čl
1 ks
1 ks
2 ks
375 ml
125 ml
200 ml
100 g
100 g
20 g




Postup

  1. 1

    Všetky suché prísady si zmiešame v miske. Pridáme tekuté prísady a vajíčka a zmiešame. Do zmesi nastruháme vo väčších slzičkách na strúhadle čokoládu margot a premiešame. Vylejeme do vymasteného a múkou vysypaného plechu a dáme upiecť. Po upečení vychladnutý koláč polejeme čokoládovou polevou. Poznámka: Čokoládka sa Vám bude lepšie strúhať, nebude sa Vám topiť v rukách, keď si ju pred použitím vychladíme v mrazničke.

Diskusia k receptu

aamm
už som to raz robila, určite vyskúšam aj tvoj recept, doma veľmi chutil
sovka62
Pre mňa nepoužiteľný recept. Už som ho videla, kúpila Margot, zjedla Margot a upiekla niečo iné a to celkom tri razy. Že by som tých Margotiek kúpila viac? Len neviem, či by som odolala a nezjedla postupne všetky. Čokoládu síce veľmi nemusím, ale toto nie je čokoláda, tam je viac tej výbornej plnky, ktorú milujem od malička.
vincinni2
Ak by bol niečo ten recept zlý, kľudne mi napíšte. Rada sa poučím. Chcem , aby bol dobrý.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia