Foto: zirafninka1
Postup
-
1
Maliny vložíme do hrnca
-
2
a na miernom ohni krátko povaríme.
-
3
Maliny prepasírujeme. Cca 100 ml malinovej hmoty bez jadierok zmiešame s čokoládou.
-
4
Kokosové mlieko privedieme takmer do varu, odstavíme a nalejeme na čokoládu s malinami.
-
5
Metličkou vymiešame hladký krém, dochutíme agávovým sirupom a odložíme stuhnúť na chladné miesto.
-
6
Z vychladnutej hmoty tvarujeme guľky. Guľky obaľujeme v kakae, orieškoch, kokose alebo máčame v čokoláde.
-
7
Z hmoty, ktorá ostala pri pasírovaní som spravila dreň. Inšpiráciou mi bol tento recept: http://fragrantvanillacake.blogspot.com/2012/02/vegan-raspberry-rose-truffles.html
Chcela by som takú od teba. Aj tieto bonbónky sú senzačné, len na maliny si musím počkať, ale mám jahody, snáď by neboli zlé. Ozaj, a ako dlho vydržia, ak sa hneď nezjedia ( v chladničke?)?