Makové trojuholníky s nutelou
Martina Rybanská
šéfkuchárka reštaurácie Par Café v Bratislave, 16. apríla 2014
šéfkuchárka reštaurácie Par Café v Bratislave, 16. apríla 2014
Foto: Robert Hüttner
12
porcií
porcií
30 minút
príprava
príprava
20-30 minút
na 180 °C
na 180 °C
Postup
-
1
Bielky s cukrom šľaháme do stuhnutia. Pridáme žĺtky a ostatné suroviny. Dáme do formy a pečieme pri teplote 180 °C 20–30 minút.
- 2
Vychladnutý korpus rozdelíme na dve časti, jednu časť potrieme džemom a prikryjeme druhou časťou.
- 3
Vrch potrieme nutelou, ktorú dáme „povoliť“ do horúcej vody, aby sa lepšie roztierala.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu