Makové lízanky
Marcela Kramplová a malí kuchári
z centra pre deti a rodinu Bublinka, 14. septembra 2016
z centra pre deti a rodinu Bublinka, 14. septembra 2016
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
15 minút
príprava
príprava
10 minút
na 160 °C
na 160 °C
Postup
-
1
Všetky suroviny na cesto spolu zmiešame, dáme do cukrárskeho zdobiaceho vrecka a striekame malé kôpky na plech vystlaný papierom na pečenie. Zatlačíme do nich špajle a pečieme pri teplote 160 °C asi 10 minút.
- 2
Čokoládu roztopíme vo vodnom kúpeli a malou lyžičkou natierame vychladnuté lízanky. Ešte pred stuhnutím čokoládu ozdobíme.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu