Foto: luwinka
Rada pečiem tento perníkový koláčik, je u nás obľúbený. Je rýchly a chuťovo je veľmi dobrý.
12
porcií
porcií
30 minút
na 180 °C
na 180 °C
Postup
-
1
Múku, oba cukry - krupicový aj práškový, práš. do perníka, prášok do pečiva, kakao si zmiešame dokopy. Pridáme vajcia, med hrozienka namočené v rume, škoricový cukor a mlieko. Všetko spolu vymiešame a dáme na vymastený a múkou vysypaný plech alebo formu.
-
2
Pečieme na 180 stupňov 25 až 30 minút.
- 3
Hneď po upečení ešte horúci perník polejeme čokoládovou polevou.
- 4
Necháme vychládnúť. Môžeme posypať ešte povrchu práškovým cukrom. Ale nemusí sa, kto ako chce.
- 5
Pokrájame na rezy.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 3
Diskusia k receptu