Foto: bubelka
Ak máte radi koláče, kde je veeeľa tvarohu, tak nech sa páči. Tento je navyše zo samých dobrých surovín.
15
porcií
porcií
60 minút
príprava
príprava
40 minút
na 160 °C
na 160 °C
Postup
-
1
Zmiešajte tvarohy so žervé, cukrom a vanilkovým cukrom do hladka. Pridajte vajíčka - nebojte sa toho, krásne sa do tvarohovej zmesi vmiešajú, múku, krupicu a mlieko. Všetko krásne vymiešajte a vylejte do okrúhlej formy vystlanej papierom na pečenie. Na vrch poukladajte ovocie.
-
2
A dajte piecť. Ja som piekla na 160 °C približne 40 minút. Pečte pomaly, aby tvaroh neprihorel.. Nechajte vychladnúť a môžete konzumovať.
Diskusia k receptu