Ľahká malá tvarohová torta

malapiskota - fotkamalapiskota, 19. februára 2013

Milujem jednoduché recepty, vačšinou sú lepšie ako tie ťažké, lebo na nich nie je veľa čo pokaziť. Najľahšie je zdobenie, to mám najradšej. Toto Zobraziť celý popisMilujem jednoduché recepty, vačšinou sú lepšie ako tie ťažké, lebo na nich nie je veľa čo pokaziť. Najľahšie je zdobenie, to mám najradšej. Toto som videla niekde na nete a musela som skúsiť.

Suroviny

2 ks
100 g
100 g
1/2
2 PL
Na plnku:
750 g
2-3 ks
podľa chuti




Postup

  1. 1

    Upečieme klasickú piškótu v malej forme. Bielka vyšľaháme zvlášť, preosejeme múku, cukor, pridáme prášok do pečiva, žĺtka, vyšľahané bielka. Koho tlačí čas, kúpi korpus v obchode.

  2. 2

    Tvaroh (kupujem nizkotočný v Lidli, je jemný tak akurát) miešam iba s vanilkovým cukrom. Nič iné nedávam. Môžete ale pridať aj práškový, jednoducho potrebujeme krém typu miláčik.

  3. 3

    Studený korpus natrieme tvarohom, čokoládky ( je tam mätové Aero, hrozienka v čokoláde, Margotka guľky, Kinder Bueno, Twix...) nakrájame, uložíme na tvaroh a šupneme stuhnúť do chladu. Hotovo. :) Je to výborné riešenie, ak potrebujete rýchlo pohostenie, s kúpeným korpusom je to za 10 minút a kým to stuhne, stíhate sa dať pred návštevou do gala...

Diskusia k receptu

violetacamorova
Aj ja mam rada najjednoduchsie recepty a toto je velmi mile. Ja ten tvaroh s vanilkovym cukrom dokazem vyjedat len tak, ked mam chut na nieco dobre. :)




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia