Foto: malapiskota
Milujem jednoduché recepty, vačšinou sú lepšie ako tie ťažké, lebo na nich nie je veľa čo pokaziť. Najľahšie je zdobenie, to mám najradšej. Toto Zobraziť celý popisMilujem jednoduché recepty, vačšinou sú lepšie ako tie ťažké, lebo na nich nie je veľa čo pokaziť. Najľahšie je zdobenie, to mám najradšej. Toto som videla niekde na nete a musela som skúsiť.
Postup
-
1
Upečieme klasickú piškótu v malej forme. Bielka vyšľaháme zvlášť, preosejeme múku, cukor, pridáme prášok do pečiva, žĺtka, vyšľahané bielka. Koho tlačí čas, kúpi korpus v obchode.
- 2
Tvaroh (kupujem nizkotočný v Lidli, je jemný tak akurát) miešam iba s vanilkovým cukrom. Nič iné nedávam. Môžete ale pridať aj práškový, jednoducho potrebujeme krém typu miláčik.
- 3
Studený korpus natrieme tvarohom, čokoládky ( je tam mätové Aero, hrozienka v čokoláde, Margotka guľky, Kinder Bueno, Twix...) nakrájame, uložíme na tvaroh a šupneme stuhnúť do chladu. Hotovo. :) Je to výborné riešenie, ak potrebujete rýchlo pohostenie, s kúpeným korpusom je to za 10 minút a kým to stuhne, stíhate sa dať pred návštevou do gala...
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu