35 minút
na 180 °C
na 180 °C
Suroviny
20 g |
|
250 ml |
|
250 ml |
|
300 ml |
|
250 ml |
|
250 ml |
|
100 ml |
|
500 ml |
|
Moje poznámky
Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.
Postup
-
1
V jogurte s vodou vymiešame cukor a droždie. Necháme postáť na teplom mieste asi pol hodiny.
- 2
Potom zmiešame s olejom a vsypeme premiešané a preosiate múky. Vypracujeme cesto o trochu hustejšie ako na lievance.
- 3
Vlejeme ho do vymasteného a vysypaného pekáča. Posypeme černicami a necháme asi hodinu nakysnúť.
- 4
Pečieme vo vyhriatej rúre pri teplote 180°C asi 35 minút.
Zaujímavé video z archívu TV Varecha
Tipy na články
Ďalšie recepty
- 2
Diskusia k receptu