Foto: dada777
Rôzne variácie na tieto kysnuté koláčiky už v mojich receptoch nájdete. V tomto recepte vám ponúkam plnku, ktorá je vhodná do obdobia dozrievania marhúľ. Zobraziť celý popisRôzne variácie na tieto kysnuté koláčiky už v mojich receptoch nájdete. V tomto recepte vám ponúkam plnku, ktorá je vhodná do obdobia dozrievania marhúľ. Koláčiky aj s plnkou sú bezmliečne a vhodné pri bezmliečnej diéte.
príprava
na 180 °C
Postup
-
1
Kompletný recept na cesto a prípravu týchto kysnutých koláčikov nájdete tu: http://varecha.pravda.sk/recepty/kysnute-kolace-bez-mlieka-s-pohankovym-tvaroh/41070-recept.html
- 2
Príprava marhuľovej plnky: Čerstvé marhule odkôstkujeme a tyčovým mixérom dobre rozmixujeme, pridáme pohánkový jogurt a práškový cukor podľa chuti a opäť rozmixujeme.
- 3
Potom do vykysnutých koláčikov spravíme priehlbinky a naplníme marhuľovým krémom. Okraje potrieme rozšľahaným vajíčkom a pečieme pri teplote 180°C 15 minút. Dobrú chuť!
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu