Recept, ktorý chcem predstaviť, patrí medzi obľúbené. Hydinové mäsko je často v našom jedálničku.
2
porcie
porcie
30 minút
príprava
príprava
30 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Suroviny
2 ks |
|
50 g |
|
1 ks |
|
1 strúčik |
|
250 g |
|
Moje poznámky
Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.
Postup
-
1
Dubáčiky si prepláchnem a namočím do teplej vody. Kuracie stehná, umyjem. Na lyžici oleja opečiem pokrájanú cibuľu a cesnak.Kuracie stehná obalím v hladkej múke a z oboch strán ich opečiem na panvici.Vyberiem ich a dám na opraženú cibuľu a cesnak. Chvíľku ich za stáleho miešania podusím, poprášim červenou mletou paprikou a zalejem ich vodou.Pridám mleté korenie a hríby a dusím do mäkka.Do rajnice si dám zovrieť vodu so soľou.Keď vrie, nasypem do nej kolienka a uvarím. Hotové jedlo naložím na taniere.
Diskusia k receptu
12 komentárov k receptuPridaj komentár k receptu: