Kuracie stehno na dubáčikoch

izabella929 - fotkaizabella929, 4. decembra 2011

Recept, ktorý chcem predstaviť, patrí medzi obľúbené. Hydinové mäsko je často v našom jedálničku.

2
porcie
30 minút
príprava
30 minút
tepelná úprava

Suroviny

2 ks
50 g
1 ks
1 strúčik
250 g




Postup

  1. 1

    Dubáčiky si prepláchnem a namočím do teplej vody. Kuracie stehná, umyjem. Na lyžici oleja opečiem pokrájanú cibuľu a cesnak.Kuracie stehná obalím v hladkej múke a z oboch strán ich opečiem na panvici.Vyberiem ich a dám na opraženú cibuľu a cesnak. Chvíľku ich za stáleho miešania podusím, poprášim červenou mletou paprikou a zalejem ich vodou.Pridám mleté korenie a hríby a dusím do mäkka.Do rajnice si dám zovrieť vodu so soľou.Keď vrie, nasypem do nej kolienka a uvarím. Hotové jedlo naložím na taniere.

Diskusia k receptu

hubata
Krásna klasika a veľmi dobrý výkon na 9 ročnú Izabelku........
tatranka
To je dobrôt na jednom stole.Len sa do nich pustiť.Recept je pekný a vydarený.Je vidieť,že varíš rada a z láskou.
marta23
V registrácii je napísané 39-ročná dievina. Skúsim takto aj iné časti kuracie, ukadám do KK
izabella929
Všetkým vám úprimne ďakujem za komentáriky.-)) veď už mi to admin opravil, takže už ani v tom nie problém, že mi tam chýbalo 30.r. som tu nová,takže verím, že sa to už utrasie.-)
izabella929
marta23, kurancinky ľúbime, upraviť sa dajú na mnoho spôsobov...tento je tiež vynikajúci..
izabella929
tatranka..) díky Martička za komentárik.-) si zlatá žena s krásnym srdiečkom.-)) akoby sme boli sestry.-))




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia