Kuracie stehno na dubáčikoch

izabella929 - fotkaizabella929, 4. decembra 2011

Recept, ktorý chcem predstaviť, patrí medzi obľúbené. Hydinové mäsko je často v našom jedálničku.

2
porcie
30 minút
príprava
30 minút
tepelná úprava

Suroviny

2 ks
50 g
1 ks
1 strúčik
250 g

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Dubáčiky si prepláchnem a namočím do teplej vody. Kuracie stehná, umyjem. Na lyžici oleja opečiem pokrájanú cibuľu a cesnak.Kuracie stehná obalím v hladkej múke a z oboch strán ich opečiem na panvici.Vyberiem ich a dám na opraženú cibuľu a cesnak. Chvíľku ich za stáleho miešania podusím, poprášim červenou mletou paprikou a zalejem ich vodou.Pridám mleté korenie a hríby a dusím do mäkka.Do rajnice si dám zovrieť vodu so soľou.Keď vrie, nasypem do nej kolienka a uvarím. Hotové jedlo naložím na taniere.

Diskusia k receptu

12 komentárov k receptu
Všetkým vám úprimne ďakujem za komentáriky.-)) veď už mi to admin opravil, takže už ani v tom nie problém, že mi tam chýbalo 30.r. som tu nová,takže verím, že sa to už utrasie.-)

Pridaj komentár k receptu: