Foto: Matus113
Skúsili sme a chutilo nám.
4
porcie
porcie
45 minút
príprava
príprava
15 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Uvaríme v 3 dcl vody polovicu slepačieho bujónu. Necháme prejsť varom. Osmažíme cibuľku na olivovom oleji do sklovita. Pridáme vývar, šľahačku, okoreníme čili korením, pridáme marhuľový džem, povaríme. Pridáme čili omáčku a dochutíme rumom. Varíme 4 minúty.
- 2
Kuracie prsia nakrájame na plátky a zmiešame s olivovým olejom, okoreníme čili, zeleným korením, zmesou čierneho, červeného a bieleho korenia, a posolíme. Mäso vysmažíme na olivovom oleji.
- 3
Kuracie prsia podávame preliate marhuľovou omáčkou s pečenými zemiakmi s rascou.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu