Foto: mariana33
Super rýchla polievka pre špuntov pripravená v parnom hrnci.
4
porcie
porcie
10 minút
príprava
príprava
30 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Kuracie trupy si osolíme a vložíme do spodnej nádobky v parnom hrnci, do strednej dáme zeleninu a do nádobky na ryžu dáme cestoviny, osolíme a zalejeme ich vodou cca.300ml.
- 2
Parný hrniec zapneme na 30min.
- 3
Nakoniec všetko preložíme do klasického hrnca, oberieme mäsko od kostí, prilejeme vodu zo zbernej nádobky. Môžme priliať ešte vriacu vodu, necháme všetko prevrieť a podľa chuti dosolíme, prípadne pridáme vegetu.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu