Kuracia polievka so zeleninou

mariana33 - fotkamariana33, 12. júna 2012
Kuracia polievka so zeleninou
Foto: mariana33

Super rýchla polievka pre špuntov pripravená v parnom hrnci.

4
porcie
10 minút
príprava
30 minút
tepelná úprava

Suroviny

cca 500 g
350 g mrazená na polievku
150 g male podla vlastneho vyberu




Postup

  1. 1

    Kuracie trupy si osolíme a vložíme do spodnej nádobky v parnom hrnci, do strednej dáme zeleninu a do nádobky na ryžu dáme cestoviny, osolíme a zalejeme ich vodou cca.300ml.

  2. 2

    Parný hrniec zapneme na 30min.

  3. 3

    Nakoniec všetko preložíme do klasického hrnca, oberieme mäsko od kostí, prilejeme vodu zo zbernej nádobky. Môžme priliať ešte vriacu vodu, necháme všetko prevrieť a podľa chuti dosolíme, prípadne pridáme vegetu.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia