Foto: luciak
Jednoduchý a lacný recept s aktuálne dostupným medvedím cesnakom.
2
porcie
porcie
5 minút
príprava
príprava
30 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Krúpy prepláchneme a uvaríme v slanej vode,
- 2
pridáme bryndzu, nasekaný medvedí cesnak a ak máme chuť, opraženú slaninu.
- 3
Hotovo, môžeme jesť :) Je to výborné.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
No neviem či si si tým moc pomohol. Škoda, pretože recept dobrý a foto ako od profesionálov. Dlho bude trvať než ti poniektorí odpustia...
Ako? :D Nie som si ista ci ti rozumiem, kde? Nemylis si ma s niekym?
no ved dobre, ale co ja s tym mam? :D Pridala som recept s bryndzou, tak som jeho alter ego ci co? To musi byt hotova slecna Marplova, dat si toto dokopy :D