Foto: podravka
Komerčný recept
Zakončite skvelý deň s krásnou tortou šarlotou naplnenou krémom z jogurtu a želatíny a
doplnenou o chutné
maliny.
príprava
Postup
-
1
Piškóty rozrežeme na polovicu a každý kúsok krátko namočíme do mlieka, do ktorého sme pridali vanilkový cukor a ovocný likér. Namočené piškóty poukladáme po okraji formy (s priemerom 26 cm) a poukladáme ich aj na dno formy, aby sme vytvorili korpus.
- 2
Mletú želatínu zalejeme 100 ml studenej vody a necháme napučať. Smotanu na varenie zmiešame s mliečnou Lino ladou tak, aby vznikla hladká zmes.
- 3
Pridáme jogurt a napučanú želatínu a poriadne premiešame. Dostaneme tekutú zmes, ktorú predtým ako začne hustnúť, opatrne nalejeme do formy vystlanej piškótami.
- 4
Dáme do chladničky na niekoľko hodín.
- 5
Po vychladnutí naukladáme maliny a podávame.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Lino lada mliečna je jedinečná mliečna lieskovo-oriešková krémová nátierka. Určite vyskúšajte, je skvelá! :) Tu o nej nájdete viac informácií: www.podravka.sk/vyrobok/lino-lada-mliecna/...