Foto: nickaa
Koláč som piekla prvý krát, no určite nie posledný. Poliaty bielou čokoládou a posypaný orieškami chutí výborne.
35 minút
príprava
príprava
25 minút
na 180 °C
na 180 °C
Postup
-
1
Všetky sypké igrediencie spolu zmiešame. Pridáme olej a kefír. Dôkladne premiešame.
- 2
Cesto vylejeme a roztrieme na plech vymastený olejom a vysypaný múkou. Pečieme 25-30minút na 180 stupňov. Najlepšie zistíme, či je už cesto upečené testom so špajdlou, ktorý určite všetky dobré gazdinky poznajú.
- 3
Po upečení a vychladnutí môžeme poliať bielou čokoládou, ktorú sme si rozpustili vo vodnom kúpeli spolu s trochou masla alebo Cery. Môžeme použiť aj tmavú čokoládu. Posypala som nasekanými vlašskými orechami a arašidami.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu