Recept pochádza od mojej mamy z Nitry. Veľmi rada ho robím lebo príprava je rýchla neni veľa riadu. Všetkým veľmi chutí.
35 minút
príprava
príprava
25 minút
na 200 °C
na 200 °C
Postup
-
1
Bielka vyšľaháme s kryštáľovým cukrom, pridáme kokosovú múčku a 6 PL hrubéj múky zľahka premiešame. Pečieme na vymastenom alobale.
- 2
Mlieko uvaríme s múkou na kašu a necháme vychladnúť. Maslo, cukor, 3 žĺtky, kakao a vanilku vymiešame do peny. Keď je kaša studená zmiešame s maslom.
- 3
Koláč potriem višňovým lekvárom a natriem plnku. Na vrch dám postrúhanú čokoládu.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu