Foto: dada777
Kinder rez je lahôdkou, ktorú si treba vychutnať. Tieto rezy sú vhodné pre bezmliečnu diétu a tiež vegetariánov. Je dobré si ich zamraziť a Zobraziť celý popisKinder rez je lahôdkou, ktorú si treba vychutnať. Tieto rezy sú vhodné pre bezmliečnu diétu a tiež vegetariánov. Je dobré si ich zamraziť a keď príde chuť maškrtiť, vybrať z mrazničky, nechať odmraziť a môžeme nimi potešiť neustále maškrtné deti, ale i dospelých.
príprava
na 160 °C
Postup
-
1
Vajcia vyšľaháme dopenista, pridáme cukor, olej, múku s práškom do pečiva a kakao.
- 2
Dobre vyšľahané cesto rozdelíme na dva plechy a natrieme ho na papier na pečenie potretý olejom. Pečieme pri 160°C 8 minút.
- 3
Cesto necháme na papieri vychladnúť a plníme krémom, ktorý si pripravíme zmiešaním pohánkového tvarohu s pohánkovým jogurtom a cukrom. Po naplnení plnku prikryjeme druhým plátom cesta a rezy opatrne nakrájame. Dobrú chuť!
- 2
Diskusia k receptu