Kečupové rezne

gittka - fotkagittka, 22. marca 2010

môžu byt v chladničke aj 6 dní,a tak žiadna navšteva neprekvapí.pohostenie je za chvilu hotové

15 minút
príprava

Suroviny

10 reznov
4 ks
3 PL
1 KL
1 KL
1 KL
1 KL




Postup

  1. 1

    Rezne naklepeme.

  2. 2

    Spravíme z uvedených surovín marinádu, do ktorej naložíme mäso. Mäso môže byt v marináde aj 1 týžden.

  3. 3

    Mäso opekáme na oleji. Môže sa opekať len tak vybrané z marinády, ale dobré sú aj ked ich obalíme v strúhanke.

  4. 4

    Podávame s ryžou, zemiakmi, ale môže byt aj tarhoňa.

Diskusia k receptu

hanina
Vďaka má veľa takýchto marinovaných receptov a vyskúšam / niekedy/ aj Váš.