Foto: avanaka
príprava
Postup
-
1
Tentokrát som si kúpila hotový korpus. Urobila som si kávovú plnku a to tak, že som si uvarila kávu, nechala vylúhovať a precedila. Vyšlo mi z toho 200 ml čistej kávy . Zvyšok som doliala mliekom, aby som mala liter. Uvarila som takto husty puding. Nechala som vychladnúť a vmiešala cukor a palmarín.
- 2
Hotovú plnku som naniesla na prvý plát, poukladala som nan banány pokrájané na kolieska a znova som dala trošku krému , prykrila som to druhým plátom a postup opakovala, aj banány. Nakoniec som prykrila tretím plátom, celú tortu som natrela krémom a poliala čokoládou. Vynikajúca čokoládová poleva ktorá absolútne nepraská a je lesklá sa urobí zo šlahačky do ktorej dáme nastrúhanú čokoládu a necháme roztopiť. nevaríme, len rozpustíme čokoládu...necháme trošku vychladnúť a nanášame na tortu.....
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu