Kaki bruschetta

nikis29 - bez fotkynikis29, 15. novembra 2014
Kaki bruschetta
Foto: nikis29

Mála som doma kaki, ktoré surové veľmi neobľubujem, ale bolo mi ľúto ich len tak nechať, aby sa nakoniec vyhodili, tak som trochu googlila Zobraziť celý popisMála som doma kaki, ktoré surové veľmi neobľubujem, ale bolo mi ľúto ich len tak nechať, aby sa nakoniec vyhodili, tak som trochu googlila až som našla základ receptu + som niečo svoje pridala. Nedávala som tomu veľmi nádej, že výtvor bude chutný, ale čuduj sa svete bol.

6
porcií
10 minút
príprava
20 minút
na 180 °C

Suroviny

1 ks
1 ks
 podľa chuti
1 ks




Postup

  1. 1

    Pripravíme si plech s papierom na pečenie.

  2. 2

    Bagetky si porežeme na 6 častí a poukladáme ich na plech.

  3. 3

    Bagetky polejeme olivovým olejom, ale nie veľmi, stačí trošku, aby boli také mastnejšie.

  4. 4

    Narežeme si mozzarelu na plátky a kaki na malé kocky a všetko poukladáme na bagetky.

  5. 5

    Nakoniec posypeme sušenou levanduľou.

  6. 6

    Necháme piecť na cca 20 minút pri 180 °C alebo kým sa nezačne syr roztápať.

    Kaki bruschetta - obrázok 6

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia