Kaki bruschetta
Autor receptu: nikis29
Mála som doma kaki, ktoré surové veľmi neobľubujem, ale bolo mi ľúto ich len tak nechať,
aby sa nakoniec vyhodili, tak som trochu googlila až som našla základ receptu + som niečo
svoje pridala. Nedávala som tomu veľmi nádej, že výtvor bude chutný, ale čuduj sa svete
bol.
6 porcií |
10 minút príprava |
20 minút na 180 °C |
Postup
- Pripravíme si plech s papierom na pečenie.
- Bagetky si porežeme na 6 častí a poukladáme ich na plech.
- Bagetky polejeme olivovým olejom, ale nie veľmi, stačí trošku, aby boli také mastnejšie.
- Narežeme si mozzarelu na plátky a kaki na malé kocky a všetko poukladáme na bagetky.
- Nakoniec posypeme sušenou levanduľou.
- Necháme piecť na cca 20 minút pri 180 °C alebo kým sa nezačne syr roztápať.