Kaki bruschetta

Autor receptu: nikis29

Mála som doma kaki, ktoré surové veľmi neobľubujem, ale bolo mi ľúto ich len tak nechať, aby sa nakoniec vyhodili, tak som trochu googlila až som našla základ receptu + som niečo svoje pridala. Nedávala som tomu veľmi nádej, že výtvor bude chutný, ale čuduj sa svete bol.

6
porcií
10 minút
príprava
20 minút
na 180 °C

Suroviny

Postup

  1. Pripravíme si plech s papierom na pečenie.
  2. Bagetky si porežeme na 6 častí a poukladáme ich na plech.
  3. Bagetky polejeme olivovým olejom, ale nie veľmi, stačí trošku, aby boli také mastnejšie.
  4. Narežeme si mozzarelu na plátky a kaki na malé kocky a všetko poukladáme na bagetky.
  5. Nakoniec posypeme sušenou levanduľou.
  6. Necháme piecť na cca 20 minút pri 180 °C alebo kým sa nezačne syr roztápať.