Kačacia pečeň s jablkovým pyré a opečenou cibuľkou
2
porcie
porcie
30 minút
príprava
príprava
5 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
- 
                                                    1
                                                    Kačaciu pečeň nakrájamé na asi 1-2 cm plátky a z každej strany jemne narežeme. Opečieme na kačacej masti z oboch strán. Následne osolíme. 
- 2
Jablkové pyré: jablká ošúpeme, zbavíme sa kôstok a vložíme do vriacej vody, aby zmakli. Vodu zlejeme, jablká zmixujeme a k tomu môžme pridať lyžičku kačacej masti pre chuť a vôňu. 
- 3
Cibuľky očistíme, nakrájame na polovicu a oblanšírujeme vo vriacej vode. Vyberieme ich a už len krátko opražíme na panvici. 
 Tipy na recepty z VarechyTipy na články z Varechy
 
- 2







 
                                                        
                                                     
 


Diskusia k receptu