Foto: ancicka
Jednoduchý,rýchly a chutný koláč.
30
porcií
porcií
10 minút
príprava
príprava
10-12 minút
na 160-170 °C
na 160-170 °C
Suroviny
2 kelinky malé |
|
3 kelinky |
|
1 kelinok |
|
1/2 kelinka |
|
1 ks |
|
1práškový ks |
|
ks |
|
,alebo ľubovoľné ovocie |
|
Poleva: | |
1 ks |
|
2 PL |
|
2 kelinky 200g |
|
Postup
-
1
Pripravím si potrebné suroviny ...
-
2
a podľa návodu v miske vymiešam na hladku hmotu,
-
3
...ktoru vylejem na vymastený múkou vysypaný plech. Na vrch rozložím čierné ríbezle(alebo ľubovoľné ovocie) a bám piecť.
-
4
kyslú smotanu vymiešam s práškovým cukrom,
-
5
a vylejem na upečený,ešte teplý koláč.Pekne rozotriem a dám vychladiť.
@anna123 ,nielen rada pečiem ale aj musím denno denne variť.
Dávala si tú smotanu už aj na vychladnutý koláč ?Nie je to lepšie ?