Jahody plnené avokádovým krémom

zuzananoskova - fotkazuzananoskova, 24. júna 2013

Ak máte chuť na sladké a nechce sa Vám piecť, nepečte! Pripravte si tieto jahody ;-) Je to úplne jednoduchééé a výborné :-)

30 minút
príprava

Suroviny

Krém:
1 ks




Postup

  1. 1

    Jahodám odrežeme vrch s lístočkami (NEVYHOĎTE, použite do smoothie) a striedku (použite tiež do smoothie) vydlabeme či opatrne vyrežeme nožíkom či lyžičkou, čím Vám to pôjde lepšie.. Spodok teda "cípik" jahody jemne odrežeme, aby potom naplnená jahoda pevne stála.

  2. 2

    Na krém si vymiešame avokádo s kakaom a podľa chuti pridáme agáve. Krémom plníme jahody a pred podávaním necháme ešte schladiť v chladničke.

Diskusia k receptu

habakukurica
toto je riadna šupa :) odkedy poznám avokádový puding tak ma ani nenapadne robiť iné plnky či sladkosti :)
tiginko
wow, práve som odpadla.... teda toto by sa mi asi nechcelo robiť, veď sa dajú jahody do toho namáčať, ale efektnejšie to teda vyzerá takto. Klobúk dolu pre tvojou trpezlivosťou a šikovnosťou :-)
elixir
Nádhera...čím by sa avokádo dalo nahradiť pre môjho ? On to moc nemusí... ale ja fakt slintám... mňaaaam...
zuzananoskova
Tiginko: Ďakujem pekne. Áno, dalo by sa to aj namáčať, ale to je klasika. Uvidela som túto inšpiráciu  www.facebook.com/photo.php?fbid=635609873135659&set=...
ani chvíľu som nezaváhala. Mám rada takéto vyhranie sa :-) Ešte sa chystám plniť horkou varenou čokoládou s mätou ;-) Tie nanuky vyskúšam. Elixir: avokádo nenahradzuj. Skôr je to o tom, že tam musí ísť kvalitné kakao. Dochutíš si to podľa chuti, to avokádo tam neucítiš, poprípade pridaj kúsok zrelého banánu.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia