Foto: stacy77777
Experiment na letné mesiace...
40
porcií
porcií
40 minút
príprava
príprava
10 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Jahodový kompót zmixujeme,rozmiešame vo vode zlaté klasy,vlejeme a uvaríme puding.
- 2
Maslo vymiešame s cukrom a vanilkovým cukrom,pridáme tvaroh a vychladený jahodový puding. Vymiešame mixérom do hladka,zmes je troška redšia.
- 3
Jahodové želatíny - 2ks rozmiešame asi v 10lyžiciach vody, necháme napučať, nahrejeme-nevaríme. Keď trocha vychladne, vmiešame najskôr zo 2-3lyžice plnky a potom prilejeme k ostatnej. Opäť dôkladne vymiešame mixérom.
- 4
Hlbší plech vystelieme papierom na pečenie, poukladáme sušienky,dáme vrstvu plnky,postup opakujeme. Sušienok boli štyri vrstvy,teda aj z vrchnou.
- 5
Dáme do chladničky ztuhnúť, najlepšie cez noc. Dobrú chuť...
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu