Foto: dobreazdravo
Prvé jahody sa u nás doma nijako nespracúvajú. Skôr si ich vychutnávame len tak, samotné. Po tom, ako sme všetci absolvovali „ochutnávku“, zostalo ešte zopár Zobraziť celý popisPrvé jahody sa u nás doma nijako nespracúvajú. Skôr si ich vychutnávame len tak, samotné. Po tom, ako sme všetci absolvovali „ochutnávku“, zostalo ešte zopár jahôd vo vedierku. A tak moja zlatá dcéra Lenka dostala nápad, ako zvyšné suroviny zúžitkovať. Vyrobila si farebný, voňavý a ešte k tomu osviežujúci nápoj bez zbytočného cukru a kalórií.
Postup
-
1
Jednoducho do studenej vody namočila celé umyté lístky čerstvej mäty a do toho nakrájala polovice jahôd. Po niekoľkých hodinách mi nápoj naservírovala a musím povedať, že bol vynikajúci.
- 2
A pokiaľ ide o cukor, ten je aj v samotných jahodách.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Sú potraviny, ktoré musíme kupovať také, aké sú, tak aspoň v tom, čo si robíme doma, sa snažíme neubližovať svojmu telu.
Myslím ten ľad. Najmä v tomto teple. Ak ťa to zaujíma, hľadaj heslo "slezina".
receptyakeber.blogspot.sk/2012/04/broskinovo-medovkovi-napoj.html...