Foto: lucsar
Srdiečko som piekla v silikonovej forme a robila som ho prvý raz. Je to vymyslený recept.
10
porcií
porcií
15 minút
príprava
príprava
30 minút
na 160 °C
na 160 °C
Postup
-
1
Bielky si vyšľaháme a zatiaľ odložíme. Žĺtky vymiešame s práškovým a 1 vanilkovým cukrom. Pridáme polohr. múku s PDP. Prilejeme ešte olej a na záver vmiešame vyšľahané bielky.
- 2
Silkonovú formu si vytrieme trochou oleja. Na dno naukladáme umyté jahody prekrojené na polovice. Použimeme ich cca 30 /mala som také maličké jahody/.
- 3
Jahody zalejeme cestom a hodíme tam aj zvyšné jahody.
- 4
Dáme do mierne vyhriatej rúry piecť na 30 minút. Po vytiahnutí už len vyklopíme a posypeme vanilkovým cukrom. Dobrú chuť
- 2
Diskusia k receptu