Jahodové srdiečko fotorecept

lucsar - fotkalucsar, 8. júna 2015
Jahodové srdiečko (fotorecept)
Foto: lucsar

Srdiečko som piekla v silikonovej forme a robila som ho prvý raz. Je to vymyslený recept.

10
porcií
15 minút
príprava
30 minút
na 160 °C

Suroviny

4 ks
4 PL
4 PL
2 bal.
1 bal.
1 PL
4 ks
40 ks čerstvé




Postup

  1. 1

    Bielky si vyšľaháme a zatiaľ odložíme. Žĺtky vymiešame s práškovým a 1 vanilkovým cukrom. Pridáme polohr. múku s PDP. Prilejeme ešte olej a na záver vmiešame vyšľahané bielky.

  2. 2

    Silkonovú formu si vytrieme trochou oleja. Na dno naukladáme umyté jahody prekrojené na polovice. Použimeme ich cca 30 /mala som také maličké jahody/.

    Jahodové srdiečko (fotorecept) - obrázok 2
  3. 3

    Jahody zalejeme cestom a hodíme tam aj zvyšné jahody.

    Jahodové srdiečko (fotorecept) - obrázok 3
  4. 4

    Dáme do mierne vyhriatej rúry piecť na 30 minút. Po vytiahnutí už len vyklopíme a posypeme vanilkovým cukrom. Dobrú chuť

    Jahodové srdiečko (fotorecept) - obrázok 4

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia