Jahodové srdiečko (fotorecept)

Autor receptu: lucsar

Srdiečko som piekla v silikonovej forme a robila som ho prvý raz. Je to vymyslený recept.

10
porcií
15 minút
príprava
30 minút
na 160 °C

Postup

  1. Bielky si vyšľaháme a zatiaľ odložíme. Žĺtky vymiešame s práškovým a 1 vanilkovým cukrom. Pridáme polohr. múku s PDP. Prilejeme ešte olej a na záver vmiešame vyšľahané bielky.
  2. Silkonovú formu si vytrieme trochou oleja. Na dno naukladáme umyté jahody prekrojené na polovice. Použimeme ich cca 30 /mala som také maličké jahody/.
  3. Jahody zalejeme cestom a hodíme tam aj zvyšné jahody.
  4. Dáme do mierne vyhriatej rúry piecť na 30 minút. Po vytiahnutí už len vyklopíme a posypeme vanilkovým cukrom. Dobrú chuť